prikaz prve stranice dokumenta Gluten kao alergen u hrani
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Gluten kao alergen u hrani
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2019. urn:nbn:hr:139:880954

Baričević, Marta
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Baričević, M. (2019). Gluten kao alergen u hrani (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević, Marta. "Gluten kao alergen u hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević, Marta. "Gluten kao alergen u hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević, M. (2019). 'Gluten kao alergen u hrani', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

Baričević M. Gluten kao alergen u hrani [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954

M. Baričević, "Gluten kao alergen u hrani", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:880954