prikaz prve stranice dokumenta Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2019. urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, Aurelija
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Mlačak, A. (2019). Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, Aurelija. "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak, A. (2019). 'Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 12.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

Mlačak A. Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 12.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102

A. Mlačak, "Procjene sigurnosti izabranih zahtjeva za stavljanje nove hrane na tržište EU", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:568102