prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2020. urn:nbn:hr:139:716054

Zdrilić, Katarina
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Zdrilić, K. (2020). Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:716054

Zdrilić, Katarina. "Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:716054

Zdrilić, Katarina. "Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:716054

Zdrilić, K. (2020). 'Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:716054

Zdrilić K. Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:716054

K. Zdrilić, "Utjecaj aktiviteta vode na broj mikroorganizama u suhim smokvama", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:716054