Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS tehnikom u krumpiru iz domaćeg uzgoja
Zdravstveno veleučilište
Šebalj, S. (2021). Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS tehnikom u krumpiru iz domaćeg uzgoja (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:196334
Šebalj, Silvia. "Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS tehnikom u krumpiru iz domaćeg uzgoja." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:196334
Šebalj, Silvia. "Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS tehnikom u krumpiru iz domaćeg uzgoja." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:196334
Šebalj, S. (2021). 'Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS tehnikom u krumpiru iz domaćeg uzgoja', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:196334
Šebalj S. Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS tehnikom u krumpiru iz domaćeg uzgoja [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:196334
S. Šebalj, "Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS tehnikom u krumpiru iz domaćeg uzgoja", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:196334