prikaz prve stranice dokumenta Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2022. urn:nbn:hr:139:259816

Kletečki, Lea
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Kletečki, L. (2022). Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816

Kletečki, Lea. "Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816

Kletečki, Lea. "Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816

Kletečki, L. (2022). 'Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816

Kletečki L. Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816

L. Kletečki, "Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816