Oreški, S. (2022). Izazovi i analiza nenamjerno prisutne soje kao alergena u hrani (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:690346
Oreški, Stela. "Izazovi i analiza nenamjerno prisutne soje kao alergena u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:690346
Oreški, Stela. "Izazovi i analiza nenamjerno prisutne soje kao alergena u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:690346
Oreški, S. (2022). 'Izazovi i analiza nenamjerno prisutne soje kao alergena u hrani', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:690346
Oreški S. Izazovi i analiza nenamjerno prisutne soje kao alergena u hrani [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:690346
S. Oreški, "Izazovi i analiza nenamjerno prisutne soje kao alergena u hrani", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:690346