prikaz prve stranice dokumenta Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2022. urn:nbn:hr:139:078953

Mihaljević, Katrin Minea
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Mihaljević, K. M. (2022). Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953

Mihaljević, Katrin Minea. "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953

Mihaljević, Katrin Minea. "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953

Mihaljević, K. M. (2022). 'Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953

Mihaljević KM. Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953

K. M. Mihaljević, "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953