Franjković, B. (2024). Procjena usklađenosti deklaracije nekih mesnih proizvoda na zagrebačkom tržištu metodom PCR (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:352488
Franjković, Barbara. "Procjena usklađenosti deklaracije nekih mesnih proizvoda na zagrebačkom tržištu metodom PCR." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:352488
Franjković, Barbara. "Procjena usklađenosti deklaracije nekih mesnih proizvoda na zagrebačkom tržištu metodom PCR." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:352488
Franjković, B. (2024). 'Procjena usklađenosti deklaracije nekih mesnih proizvoda na zagrebačkom tržištu metodom PCR', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:352488
Franjković B. Procjena usklađenosti deklaracije nekih mesnih proizvoda na zagrebačkom tržištu metodom PCR [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:352488
B. Franjković, "Procjena usklađenosti deklaracije nekih mesnih proizvoda na zagrebačkom tržištu metodom PCR", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:352488