Skip to main content
O Dabru
Partneri
Koordinacijski odbor
Radne skupine
Statistike
Plan razvoja
Upute
Za studente
Za autore
Za ustanove
Prijava repozitorija
Upute i priručnici
Objekti
Samoarhiviranje
Interoperabilnost
API
Autorska prava
Repozitoriji ustanova
Često postavljana pitanja
Repozitoriji
Kontakt
English
Search form
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Search Term
Marinko Petrović (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(1)
Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja
Petrović, Marinko
Disertacija
Datum obrane: 03.02.2012.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Nadzirani radovi (povjerenstvo)
(3)
Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima
Gazdek, Jelena
Diplomski rad
Datum obrane: 13.11.2024.
Funkcija: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Promjena sastava eteričnog ulja smilja (Helichrysum italicum (Roth) G Don) tijekom destilacije vodenom parom
Petrović, Vesna
Diplomski rad
Datum obrane: 27.09.2019.
Funkcija: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Određivanje sastava eteričnog ulja nekih vrsta roda Artemisia L. plinskom kromatografijom
Petrović, Vesna
Završni rad
Datum obrane: 18.09.2015.
Funkcija: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: