prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2024. urn:nbn:hr:139:838373

Gazdek, Jelena
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Gazdek, J. (2024). Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima (Diplomski rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:838373

Gazdek, Jelena. "Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima." Diplomski rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:838373

Gazdek, Jelena. "Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima." Diplomski rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:838373

Gazdek, J. (2024). 'Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima', Diplomski rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:838373

Gazdek J. Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima [Diplomski rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:838373

J. Gazdek, "Kvaliteta proizvoda i implementacija HACCP sustava u McDonld,s restoranima", Diplomski rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:838373