prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:616388

Pavić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Pavić, K. (2018). Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić, Kristina. "Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić, Kristina. "Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić, K. (2018). 'Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

Pavić K. Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388

K. Pavić, "Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:616388