Maslić, A. (2022). Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261
Maslić, Anja. "Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261
Maslić, Anja. "Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261
Maslić, A. (2022). 'Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261
Maslić A. Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261
A. Maslić, "Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866261