Božiković, Š. F. (2016). Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157
Božiković, Šime Frane. "Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157
Božiković, Šime Frane. "Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157
Božiković, Š. F. (2016). 'Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157
Božiković ŠF. Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157
Š. F. Božiković, "Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157