Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures
U: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. str. 195-201. urn:nbn:hr:204:006739


Citirajte ovaj rad

Orbanić, F., Rossi, S., Bestulić, E., Kovačević Ganić, K., Ćurko, N., Tomašević, M. ... Radeka, S. (2023). Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures. U K. Carović Stanko, (Ur.), I. Širić, (Ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 195-201). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739

Orbanić, Fumica, et al. "Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Klaudija Carović Stanko, Ur. Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, str. 195-201. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739

Orbanić, Fumica, Sara Rossi, Ena Bestulić, Karin Kovačević Ganić, Natka Ćurko, Marina Tomašević, Tomislav Plavša, Ana Jeromel i Sanja Radeka. "Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures." U 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 195-201. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Citirano 20.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739

Orbanić, F., et al. (2023) 'Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures', u Carović Stanko, K. (ur.), Širić, I. (ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, str. 195-201. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739 (Datum pristupa: 20.12.2024.)

Orbanić F, Rossi S, Bestulić E, Kovačević Ganić K, Ćurko N, Tomašević M, i sur.. Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures. U: K. Carović Stanko, ur., I. Širić, ur. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Str. 195-201. [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739

F. Orbanić, et al., "Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko i I. Širić, Ur. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739 [Citirano: 20.12.2024.]