Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures
U: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. str. 195-201. urn:nbn:hr:204:006739
Orbanić, F., Rossi, S., Bestulić, E., Kovačević Ganić, K., Ćurko, N., Tomašević, M. ... Radeka, S. (2023). Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures. U K. Carović Stanko, (Ur.), I. Širić, (Ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 195-201). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739
Orbanić, Fumica, et al. "Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Klaudija Carović Stanko, Ur. Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, str. 195-201. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739
Orbanić, Fumica, Sara Rossi, Ena Bestulić, Karin Kovačević Ganić, Natka Ćurko, Marina Tomašević, Tomislav Plavša, Ana Jeromel i Sanja Radeka. "Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures." U 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 195-201. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Citirano 20.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739
Orbanić, F., et al. (2023) 'Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures', u Carović Stanko, K. (ur.), Širić, I. (ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, str. 195-201. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739 (Datum pristupa: 20.12.2024.)
Orbanić F, Rossi S, Bestulić E, Kovačević Ganić K, Ćurko N, Tomašević M, i sur.. Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures. U: K. Carović Stanko, ur., I. Širić, ur. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Str. 195-201. [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739
F. Orbanić, et al., "Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko i I. Širić, Ur. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:006739 [Citirano: 20.12.2024.]