prikaz prve stranice dokumenta Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:497791

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Tomić, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, A. (2018). 'Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić A. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

A. Tomić, "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791