diplomski rad
Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:457992

Živković, Mira
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Živković, M. (2018). Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković, Mira. "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković, Mira. "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković, M. (2018). 'Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

Živković M. Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992

M. Živković, "Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:457992