prikaz prve stranice dokumenta Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:644967

Vukelić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vukelić, K. (2011). Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644967

Vukelić, Katarina. "Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644967

Vukelić, Katarina. "Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644967

Vukelić, K. (2011). 'Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644967

Vukelić K. Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644967

K. Vukelić, "Određivanje parametara kvalitete u medu od kadulje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644967