završni rad
Ne-toplinske tehnike – održive tehnike
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:334933

Grbeš, Franjo
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Grbeš, F. (2017). Ne-toplinske tehnike – održive tehnike (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334933

Grbeš, Franjo. "Ne-toplinske tehnike – održive tehnike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334933

Grbeš, Franjo. "Ne-toplinske tehnike – održive tehnike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334933

Grbeš, F. (2017). 'Ne-toplinske tehnike – održive tehnike', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334933

Grbeš F. Ne-toplinske tehnike – održive tehnike [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334933

F. Grbeš, "Ne-toplinske tehnike – održive tehnike", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:334933