prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:622190

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Tomašević, M. (2017). Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190

Tomašević, Marina. "Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190

Tomašević, Marina. "Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190

Tomašević, M. (2017). 'Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190

Tomašević M. Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190

M. Tomašević, "Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190