završni rad
Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018.
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:272062

Špoljar, Željka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Špoljar, Ž. (2019). Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272062

Špoljar, Željka. "Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272062

Špoljar, Željka. "Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272062

Špoljar, Ž. (2019). 'Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272062

Špoljar Ž. Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272062

Ž. Špoljar, "Kvaliteta kestenovog meda i medljikovca sezona 2018.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272062