završni rad
Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Bekavac, T. (2019). Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac, Tea. "Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac, Tea. "Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac, T. (2019). 'Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac T. Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

T. Bekavac, "Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271