Špalj, S. (2020). Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“ (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497912
Špalj, Sara. "Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497912
Špalj, Sara. "Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497912
Špalj, S. (2020). 'Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497912
Špalj S. Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“ [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497912
S. Špalj, "Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497912