diplomski rad
Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020.
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:629950

Bekavac, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Bekavac, K. (2021). Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629950

Bekavac, Klara. "Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629950

Bekavac, Klara. "Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629950

Bekavac, K. (2021). 'Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629950

Bekavac K. Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629950

K. Bekavac, "Parametri kvalitete meda od bagrema, lipe i kestena_ sezona 2020.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629950