diplomski rad
Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020.
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:965841

Mikulić, Nataša
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Mikulić, N. (2022). Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965841

Mikulić, Nataša. "Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965841

Mikulić, Nataša. "Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965841

Mikulić, N. (2022). 'Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965841

Mikulić N. Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965841

N. Mikulić, "Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:965841