diplomski rad
Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:621491

Ljubić, Franko-Dominik
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Kabinet za osnove inženjerstva

Citirajte ovaj rad

Ljubić, F. D. (2022). Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621491

Ljubić, Franko Dominik. "Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621491

Ljubić, Franko Dominik. "Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621491

Ljubić, F. D. (2022). 'Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621491

Ljubić FD. Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621491

F. D. Ljubić, "Tehnološki trendovi u prehrambenoj industriji – autmatizacija i robotika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621491