Džidić, N. (2023). Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603
Džidić, Nina. "Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603
Džidić, Nina. "Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603
Džidić, N. (2023). 'Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603
Džidić N. Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 16.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603
N. Džidić, "Makro i mikro elementi u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574603