diplomski rad
Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:288513

Grgić, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Grgić, N. (2023). Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513

Grgić, Nikolina. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513

Grgić, Nikolina. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513

Grgić, N. (2023). 'Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513

Grgić N. Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513

N. Grgić, "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513