diplomski rad
Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:701160

Šiptar, Paula
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Šiptar, P. (2023). Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160

Šiptar, Paula. "Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160

Šiptar, Paula. "Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160

Šiptar, P. (2023). 'Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160

Šiptar P. Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160

P. Šiptar, "Razvoj receptura i primjena 3D ispisa u stvaranju funkcionalnih mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:701160