završni rad
Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:270442

Mlakić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Mlakić, K. (2024). Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442

Mlakić, Kristina. "Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442

Mlakić, Kristina. "Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442

Mlakić, K. (2024). 'Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442

Mlakić K. Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442

K. Mlakić, "Antifungalna svojstva bakterija mliječne kiseline na plijesni iz roda Aspergillus", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270442