Hojka, I. (2024). Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038
Hojka, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038
Hojka, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038
Hojka, I. (2024). 'Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038
Hojka I. Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038
I. Hojka, "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038