diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:110038

Hojka, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Hojka, I. (2024). Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038

Hojka, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038

Hojka, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038

Hojka, I. (2024). 'Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038

Hojka I. Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038

I. Hojka, "Utjecaj ultrazvuka i pulsirajućeg električnog polja na aktivnost lipoksigenaze u plodu masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110038

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.