prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:149233

Zovko, Mirela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Zovko, M. (2013). Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149233

Zovko, Mirela. "Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149233

Zovko, Mirela. "Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149233

Zovko, M. (2013). 'Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149233

Zovko M. Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149233

M. Zovko, "Određivanje udjela polifenola u vinu od višnje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149233