Regović, P. (2013). Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308
Regović, Petra. "Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308
Regović, Petra. "Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308
Regović, P. (2013). 'Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308
Regović P. Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308
P. Regović, "Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308