Stručni rad - Stručni rad
Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice
U: Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (ur.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. str. 144-154. urn:nbn:hr:109:418389


Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Moslavac, T., Jokić, S., Ibrišimović, M. i Šubarić, D. (2017). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 144-154). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice." Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017, str. 144-154. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

Moslavac, Tihomir, Stela Jokić, Martina Ibrišimović i Drago Šubarić. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice." U Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 144-154. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. Citirano 28.04.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

Moslavac, T., et al. (2017) 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 144-154. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389 (Datum pristupa: 28.04.2024.)

Moslavac T, Jokić S, Ibrišimović M, Šubarić D. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2017. Str. 144-154. [pristupljeno 28.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389

T. Moslavac, S. Jokić, M. Ibrišimović i D. Šubarić, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice", Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić i M. Jašić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418389 [Citirano: 28.04.2024.]