diplomski rad
Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:789738

Juranić, Zorica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Juranić, Z. (2020). Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789738

Juranić, Zorica. "Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789738

Juranić, Zorica. "Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789738

Juranić, Z. (2020). 'Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789738

Juranić Z. Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789738

Z. Juranić, "Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789738