prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:136417

Šplajt, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Šplajt, I. (2021). Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136417

Šplajt, Ivana. "Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136417

Šplajt, Ivana. "Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136417

Šplajt, I. (2021). 'Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136417

Šplajt I. Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136417

I. Šplajt, "Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136417