Skip to main content
O Dabru
Partneri
Koordinacijski odbor
Radne skupine
Statistike
Plan razvoja
Upute
Za studente
Za autore
Za ustanove
Prijava repozitorija
Upute i priručnici
Objekti
Samoarhiviranje
Interoperabilnost
API
Autorska prava
Repozitoriji ustanova
Često postavljana pitanja
Repozitoriji
Kontakt
English
Search form
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Search Term
Preuzmi
PDF 7.41 MB
prilog
Kontakt
Urednik repozitorija
Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
prezentacija s javne obrane doktorske disertacije
2022.
urn:nbn:hr:109:652973
Lukić, Marina
Institucijski repozitorij:
PTFOS Repozitorij
Povezani objekti
Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
| Disertacija
Za citiranje koristite ovu mrežnu adresu:
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:652973
Podaci o radu
Naslov
Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola : prezentacija s javne obrane doktorske disertacije
Autor
Marina Lukić
Datum i država obrane
2022
Jezik
hrvatski
DOI
https://doi.org/
URN:NBN
urn:nbn:hr:109:652973
Vrsta resursa
Tekst
Način izrade datoteke
Izvorno digitalna
Prava pristupa
Otvoreni pristup
Uvjeti korištenja
Datum i vrijeme pohrane
2022-09-05 10:32:50