Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:134499
Zagorščak, Mateja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Zagorščak, M. (2011). Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499
Zagorščak, Mateja. "Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499
Zagorščak, Mateja. "Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499
Zagorščak, M. (2011). 'Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499
Zagorščak M. Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499
M. Zagorščak, "Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499