prikaz prve stranice dokumenta Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. urn:nbn:hr:178:723891

Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veterinarskog fakulteta

Citirajte ovaj rad

Butković, I. (2015). Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, I. (2015). 'Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković I. Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

I. Butković, "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891