Bastiančić, L. (2017). Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999
Bastiančić, Lucija. "Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999
Bastiančić, Lucija. "Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999
Bastiančić, L. (2017). 'Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999
Bastiančić L. Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2017 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999
L. Bastiančić, "Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999