Skip to main content
O Dabru
Partneri
Koordinacijski odbor
Radne skupine
Statistike
Plan razvoja
Upute
Za studente
Za autore
Za ustanove
Prijava repozitorija
Upute i priručnici
Objekti
Samoarhiviranje
Interoperabilnost
API
Autorska prava
Repozitoriji ustanova
Često postavljana pitanja
Repozitoriji
Kontakt
English
Search form
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Search Term
Ivana Horvat (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(2)
Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i senzorsku kvalitetu vina Malvazije Istarske
Horvat, Ivana
Disertacija
Datum obrane: 27.10.2020.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Bentonite fining during fermentation reduces the dosage required and exhibits significant side-effects on phenols, free and bound aromas, and sensory quality of white wine
Horvat, Ivana; Radeka, Sanja; Plavša, Tomislav; Lukić, Igor
Rad u časopisu / Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Datum objave publikacije: 01.07.2019.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: