Skip to main content
O Dabru
Partneri
Koordinacijski odbor
Radne skupine
Statistike
Plan razvoja
Upute
Za studente
Za autore
Za ustanove
Prijava repozitorija
Upute i priručnici
Objekti
Samoarhiviranje
Interoperabilnost
API
Autorska prava
Repozitoriji ustanova
Često postavljana pitanja
Repozitoriji
Kontakt
English
Search form
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Search Term
Grid view
List view
'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'
Dubravka Škevin
Ferocenski analozi biomolekula: strukturna karakterizacija i biološka evaluacija (IP-2020-02-9162)_Plan upravljanja istraživačkim podacima
Lidija Barišić
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
HRZZ projekt "Intenzifikacija biokatalitičkih procesa za održivu valorizaciju otpada primjenom eutektičkih otapala i mikroreaktora"
Marina Cvjetko Bubalo
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
HRZZ projekt "Racionalan dizajn prirodnih eutektičkih otapala za pripremu i formulaciju kiralnih lijekova"
Marina Cvjetko Bubalo
Plan upravljanja istraživačkim podacima projekta Biotehnološka primjena ugradnje heterolognih proteina u stanične stijenke kvasaca
Renata Teparic
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Plan upravljanja istraživačkim podacima_HRZZ 5879
Draženka Komes
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Razvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
Razvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
Dubravka Novotni
Tehnologija preprekama i 3D printanje za okolišno prihvatljivu proizvodnju funkcionalnih voćnih sokova
Danijela Bursać Kovačević