Naslov (engleski) | Flour - Bread : Proceedings of the 9th International Congress Flour - Bread '17 [and] 11th Croatian Congress of Cereal Technologists |
Naslov (hrvatski) | Brašno - Kruh : Zbornik radova |
Autor | Yannick Anguy |
Autor | ... |
Autor | Maja Banjac |
Autor | Martina ...Bituh |
Autor | Ana Bucić-Kojić |
Autor | Irena Colić Barić |
Autor | Ivana Čabarkapa |
Autor | ... |
Autor | Sanja Dugandžić |
Autor | Branimir Dukić |
Autor | Stojanka Dukić |
Autor | ... |
Autor | Ivona Hanžić |
Autor | ... |
Autor | Nina Jager |
Autor | ... |
Autor | Nada Knežević |
Autor | Daliborka Koceva Komlenić |
Autor | Draženka Komes |
Autor | ... |
Autor | Alojzije Lalić |
Autor | Lidija Lenart |
Autor | Goranka Majić |
Autor | ... |
Autor | Anamarija Mandić |
Autor | Josipa Matanić |
Autor | ... |
Autor | Ana Oguić |
Autor | Marina Palfi |
Autor | Ines Panjkota Krbavčić |
Autor | ... |
Autor | Mirela Planinić |
Autor | Dijana Podravac |
Autor | ... |
Autor | Ivana Rumbak |
Autor | Ivana Rumora Samarin |
Autor | Zvonimir Šatalić |
Autor | Gordana Šelo |
Autor | Gordana Šimić |
Autor | Ana Šušak |
Autor | ... |
Autor | Marina Tišma |
Autor | ... |
Urednik | Antun Jozinović |
Urednik | Sandra Budžaki |
Urednik | Ivica Strelec |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 5 Reviews, 11 Original research articles and 2 Professional articles presented at 9th International Congress Flour – Bread ’17 and 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’17. |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Naslov serije | Flour - Bread |
Naslov serije | Brašno - Kruh |
Broj stranica | 196 |
p-ISSN | 1848-2562 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:514673 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2018 |
Skup | Naziv: 9th International Congress Flour - Bread '17 [and] 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Kratica: Flour - Bread Lokacija: Opatija, Hrvatska Datum početka: 2017-10-25 Datum završetka: 2017-10-27 |
URL dokumenta | http://www.ptfos.unios.hr/brasno-kruh/wp-content/uploads/2018/08/Proceedings_FB2017.pdf |
Vanjski povezani objekt | Has version: URL http://www.ptfos.unios.hr/brasno-kruh/wp-content/uploads/2018/08/Proceedings_FB2017.pdf |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Javna napomena | Organized by: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek (PTFOS) ; International Association for Cereal Science and Technology (ICC) ; Croatian Food Agency (HAH) |
Datum i vrijeme pohrane | 2019-03-22 09:40:27 |